Mnogi veruju da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera svih vremena, ali i dalje ima mnogo onih koji nisu sigurni za druga dva vrhunska igrača, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Ako Novak osvoji svoj 22. grend slem turnir, to će pokazati da je najbolji teniser svih vremena.

Mnogi veruju da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera svih vremena, ali još uvek ima onih koji sumnjaju u njegove sposobnosti u poređenju sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Đoković trenutno igra na Australijan openu i blizu je osvajanja svoje 22. grend slem titule. Ako ipak pobijedi, ovo će se smatrati velikim postignućem koje učvršćuje njegovo nasljeđe kao najboljeg tenisera svih vremena.

Novak Đoković će se u finalu Otvorenog prvenstva Francuske suočiti sa Amerikancem Tomijem Polom. Paul je bio impresivan tokom cijelog turnira i trenutno je 35. na svijetu. Ovo je važan meč za Đokovića, jer će u drugom polufinalu igrati četvrtoplasirani Grk Stefanos Tsitsipas. Sve akcije možete pratiti u petak. Javite nam svoje mišljenje u komentarima ispod.