OVO JE DOKAZ DA TE VOLI ALI NE SMIJE DA PRIZNA: Znakovi koji odaju svakog muškarca, BROJ 3. JE KLJUČAN DOKAZ

0

Imamo znakove koji pokazuju da je muškarac u vas zaljubljen, odnosno da vas voli, ali on vješto krije to.

Znate li možda šta je najbolji dio? Toliko je lako uočiti kad znate šta zapravo želite i tražite, zapitati ćete se potom zbog čega on pokušava svoje emocije sakriti.

Ovu su znakovi koji su dokazi da vas voli, ali neće vam priznati:

POKUŠAVA VAS IMPRESIONIRATI

– šta god vam trebalo, on može u bilo koje doba dana ili noći da učini za vas to, a treba vas neko zaštititi? Tu je on, skoknut će do vas.

Neki kvar u kući se desio, ne brinite, tu je on da popravi slavinu.

NE ODBIJA VAS NIKADA

– šta god na umu imali, raspoložen je za to. On će svoj raspored isprazniti, naći će način da napravi vremena za vas, a kad muškarac voli a krije, on neće neke izgovore izmišljati da bi vas izvukao, čak ako ima razlog dobar da otkaže. On će gledati da bude u vašoj blizini i iskoristiti svaku priliku.

NE POMINJE DRUGE ŽENE, DAJE VAM DO ZNANJA DA JE SLOBODAN

– nekad se može učiniti da u njegovom životu nema nijedna žena (osim one u porodici). On će pričati o prošlim vezama samo ako ga pitate, u suprotnom ovu temu nikad neće sam potegnuti.

PRIBLIŽAVA VAM SE

– nešto što je od njega jače, sama činjenica da vi njega privlačite je to da on želi da bude u vašoj blizini, on želi s vama imati određeni nivo intimnosti. On će se nagnuti da vas bolje čuje dok razgovarati, snizit će i svoj ton, da se i vi njemu morate približiti.

OTVOREN GOVOR TIJELA IMA

ZADIRKUJE VAS, S VAMA SE ŠALI