Ovo je Daša PRVA Mrkina žena: Nikad se nisu razveli – EVO šta je rekla o vezi sa Bekutom, SVI SU OSTALI U ŠOKU! (VIDEO)

0

Dragana Mrkonjić koju još zovu Daša je inače supruga od srpskog političara Milutina Mrkonjića, te je ona godinama radila kao advokat, dok je poslije i postala sudija. Dragana je inače završila Pravni fakultete, dok su oni u braku trideset godina zapravo pored toga što je ministar u vezi godinama već sa Anom Bekutom.

Sve dok su Mrka i Bekuta punili naslovnice sa detaljima iz svoje veze, na to se i jednom prilikom odlučila oglasiti Daša.

“Slušajte, moj suprug jeste švaler, a ja se ne ljutim zbog toga”, rekla je zakonita supruga od Mrke. Pored toga što su se Daša i Mrka ostali u dobrim odnosima, oni su se čak i često znali viđati, pa su i mediji govorili kako se Mrka uvijek brinuo o njoj, dok je i ona veliki fan pjevačice Ane Bekute, pa postoje priče kako su čak i njih dvije u dobrim odnosima.

“Ja nemam ništa protiv zaista zbog toga što se oni viđaju i ja poštujem njegovu prošlost, te on poštuje moju. Sve od starta smo postavili stvari na pravo mjesto, a meni uopšte nije u planu da mu zabranim da se viđa sa njom, a ona je sama i nema nikoga”, rekla je Bekuta koja nije posumnjala u vjernost od svoga dečka.

Ono što je zanimljivo jeste da je Mrka sa svojom suprugom Draganom kupio porodičnu grobnicu i koja je morala da bude pored kafane na njegovo insistiranje, a to je bilo prije nekih 25 godina, a isto tako je rekao Mrka da je to sve na njeno ime.