OVO JE ČEDU JOVANOVIĆA SPASILO SMRTI! Pio je svako jutro OVAJ ČAROBNI NAPITAK, REŠAVA SVE MUKE!

0

Svakodnevno pišemo o poznatim ličnostima i njihovim privatnim životima. Takve teme su od uvek bile mamac za sve medija. Tako vam i danas pišemo o jednom od najkontroverznijih političara Srbije je Čedomir Čedo Jovanović. Mišljenja oko njega su podeljena. Mnogi ga smatraju najvećim libaralistom političke scene u Srbiji i regionu, a za neke je omražen i izdajica. Pored toga, on važi i za velikog zavodnika i miljenika žena.

U poslednje vreme se pisalo o lošem zdravstvenom stanju ovog političara. On je naime zadobio trostruku upalu pluća što je posledica COVID-19 koju je imao. Srećom, izgleda da se konačno oporavio i da je sasvim dobro. On je tako otvoreno pričao o svome procesu oporavljanja pa je rekao da je u procesu potražnje leka naišao na neobičan metod pročišćivanja organizma koji mu je kako kaže itekako pomogao da ozdravi. Pre svega ono što je važno je da bi prvo trebali da se konsultujemo sa lekarima pre nego probate ovaj tretman.

“Svako jutro popijem malu kašiku petroleja, sa uljem od ekstrakta zelenog oraha. Taj petrolej penetrira duboko u tkiva, u organe, dok je ulje od oraha jak antioksidans. Ja čistim tako svoju jetru. Posle toga ide tintura za želudac, pa imela, pa ide jetra – žuč tintura, pa ide biotik, pa ide cirkulacija, sve to po kap za kilogram težine, pa “nervi jedan” i “nervi dva” za opuštanje i regeneraciju, to uzimam u tandemu i osećam se mnogo bolje. Nisam još završio program, ali sam izbacio otrove iz svog tela”, ispričao je Jovanović za “TV5 Užice”.