OVO JE BIO JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ: SAMO NJEGA JE POKAZALA JAVNOSTI I VOLELA GA DO BOLA, OBJAVLJIVALI SLIKE: OVO JE RAZLOG PREKIDA!(FOTO)

0
174

Marija Šerifović je u posljednjih par mjeseci u žiži interesovanja balkanske javnosti. To se najprije odnosi na njen You Tube kanal koji je prava senzacija na ovim prostorima, žena je za jako kratko vrijeme skupila skoro 350.000 pratitelja, što je u krugu ljudi koji se bave ovim poslom, jako zavidna cifra. Ako niste gledali nijedan njen klip, ona tu radi dnevne vlogove, koji su jako zanimljivi, a većina se odnosi na njena putovanja po svijetu.

Tako je nedavno već 2 puta bila u Americi, i jednom u Dubaiju sa najboljom prijateljicom. Ljudima je to svakako zanimljivo, jer jednostavno žele da izađu negdje u svijet, pa makar to bilo preko nekog drugog, a Marija Šerifović se pokazala kao jako dobar vodić u svemu ovome. Međutim, pored svega ovoga gurnuta je u vatru Zvezdi Granda još prije mjesec dana kada je njen takmičare Vanja Knežević diskvalifikovana iz daljnjeg takmičenja.

Sada, kako vrijem prolazi, njeni takmičari jedan po jedan odustaju. Čak i ona opasno razmišlja o tome da napusti same Zvezde Granda, a na njeno mjesto ako se to desi, dolazi Zorica Brunclik. Svi znamo za njeno seksualno opredeljenje, i da je priklonjenija ženama, ali sada je isplivala fotka sa početka njene karijere, kada je imala dečka. On je bio iz Crne Gore, i svi kažu da je to bila jedna velika ljubav, koja je na kraju pukla, iz opravdanih razloga.

U javnost su procurile i fotke njih dvoje kako se ljube, i drže za ruke, što je danas svakako jako čudno za pogledati. Slavko Kalezić je njegovo ime, a 2017 je Crnu Goru predstavlja na pjesmi za najbolju izvedbu na Eurosongu. Pogledajte i sami…