OVO DO SADA NIJE VIĐENO! Predsjednik Srbije kod Branka Kockice u emisiji! OBJAVLJEN SNIMAK STAR 44 GODINE! – EVO ŠTA JE VUČIĆ JOŠ TADA GOVORIO (VIDEO)

0
440

Poznato je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić političar koji voli da se pojavljuje pred kamerama, te da je on neko ko je na neki način i ovisnik o medijima, odnosno pojavljivanja u istim. Pa se tako saznalo da je njegovo pojavljivanje krenulo još u osnovnoj školi ”Branko Radičević, gdje je u nekoliko navrata učestvovao sa svojim drugarima iz škole u nekim snimanjima za televiziju

Tako se pojavio i snimak u kojem je mali predsjednik Vučić učestvovao na snimanju emisje sa Brankom Kockicom, a taj snimak javnost do sada nije imala prilike da vidi. U emisiji Branka Kockice koja je imala naziv” Knjiga” govorilo se o značaju čitanja, a te, sada već davne 1976. godine u emisiji je učestvovao i sadašnji predsjednik Srbije koji je tada bio đak prvak.

Pretpostavljamo da je to bilo jedno od prvih Vučićevih pojavljivanja na televiziji (na snimku se pojavljuje u 14:24 minutu). I sam Branko Kockica je u rezgovoru sa novinarima priznao da nije Vučića prepoznao na snimkama iz svoje emisije kada ga je susreo mnogo godina kasnije: ”Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on” – rekao je tada Milićević.