Ovo će slomiti srce porodici! Pročitajte celo NJEGOVO pismo ljubavnici koja mu je rodila vanbračnu ćerku, evo ko je ona i kako izgleda

0

Cecin muž je važio za pravog zavodnika pre nego što su se venčali. Često su ga opisivali kao nemilosrdnu osobu koja nije poput ostatka društva. Međutim, imao je i romantičnu stranu koju retko ko zna.

Željko je bio duboko zaljubljen u slavnu glumicu Ljiljanu Mijatović, sa kojom je dobio ćerku Anđelu. Bio joj je veoma odan i željno je očekivao njen dolazak. Njegov naslednik je nedavno objavio pismo koje joj je napisao u vreme njenog rođenja, a koje pokazuje koliko je voli. Pismo počinje rečima “Draga moja Ljilja i slatka tata Anđela”.

“Srce moje, joj što sam srećan samo da znaš. Kada sam ti čuo glas toliko sam se usrećio, da pojma nemaš. Mila moja, kako si mi se porodila lepo i tako veliku devojčicu rodila. Samo da ste mi vas dve žive i zdrave, a ostalo nije važno. Ljubavi moja, glas sam ti čuo i rastopio se od miline. Takva sreća vredela je svih muka i nerviranja. Juče sam te zvao i nisam mogao nikako da te dobijem, pa sam izludeo. Ali, sada je sve u redu jer se radujem kao lud i trljam ruke od silne radosti.” – napisano je.

Željko razmišlja o različitim imenima za svoje dijete, ali mu se najviše sviđa ime Anđel. Misli da zvuči lijepo i sviđa mu se što je dio porodice od tri imena. Želi da se oženi što prije kako bi njegovo dijete imalo ime i bilo dio porodice.