Ovi blizančići su uspjeli ostaviti cijeli svijet bez riječu – Pročitajte priču blizanaca različite boje kože, postali su zvijezde preko noći! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ovi blizančići su uspjeli ostaviti cijeli svijet bez riječu – Pročitajte priču blizanaca različite boje kože, postali su zvijezde preko noći!

Da li ste ikada čuli da su rođeni blizanci koji ni malo ne liče jedan na drugog, da jedan ima kožu tamnu kao ugalj a da je drugi bijel kao duh?

Ovu majku skoro pa svi koji je ne znaju pitaju da li su djeca uopće njena, i kako je moguće da im je boja kože toliko različita.

Ali Stacy Omirin nije uopće bila začuđenja činjenicom da njena djeca ne liče jedno na drugo, a to je zbog toga što je jedan od njih albino.

Kada biste vidjeli njene blizance po imenima David i Daniel nikada ne biste pomislili da su djeca u rodu, a kamo li blizanci.

David je rođen sa bijelom kožom i zlatnom kosom, dok je Daniel rođen sa tamnom kovrdžavom kosom i tamnim tenom.

Njihovi roditelji Babajide (38) i Stacy (30) su dobili jednu kćerku četiri godine prije nego što su rodili Davida i Daniela, ali nikada nisu mogli ni da pomisle da će njihova djeca biti ovoliko posebna.