Ove VRELE Cecine scene muž je ZABRANIO: Evo kako je IZGLEDALA pevačica bez ijedne intervencije, a TEK DOLE… (FOTO)

0

Nema sumnje da je po mišljenju mnogih Svetlana Ceca Ražnatović najbolja i najpopularnija pevačica na Balkanu. Tokom svih ovih godina je privlačila pažnje gde god da se pojavi, a pored što je mnogi znaju po njenoj muzici, njen privatni život je također uvek bio u centru pažnje.

Privatni život popularne Cece se često nalazio u centru pažnje. Tokom svih ovih godina koliko je prisutna u javnosti, pisale su se brojne špekulacije o njoj. I danas, njena deca su sto nasledila od nje, pa često možemo zateći i njenu decu u centru pažnje. Za Anastasiju, koja je nasledila mamim talenat to možemo i razumeti, jer je i ona u neku ruku javna ličnost.

Naime, mnogi veruju da ona ne bi bila niti u pola popularna da nije bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Mnogi misle da je on bio tada najveći mafijaš u Jugoslaviji. Ceca je u nekoliko navrata izjavila kako je zahvalna Arkanu jer je ulagao puno u njenu karijeru, te je napravio od nje gospođu. Neki veruju da je on kontrolisao i sve medije u Srbiji, pa nema sumnje zašto je imao tako veliki uticaj i na samu Cecu.

Mnogi ne znaju ili se ne sećaju, ali popularna Ceca se sredinom osamdesetih godina okušala i u glumu, te je glumila sa slavnim glumcem Radetom Šerbedžijom u filmu “Nečista krv”. Poznato je da taj film ima jako mnogo “vrelih” scena, a u njima je bila i Ceca. Kada je Ceca stupila u brak sa Arkanom i on video te scene, on je naredio da se izbrišu iz filme. Naime, Rade nije jedini glumac koji je imao takvu scenu sa Cecom u tom filmu. Tu je i drugi glumac Filip Gajić. Ceca se nakon tog filma nije pojavljivala niti u jednom drugom.