Ove godine NEPOŽELJAN: Oglasio se Bogdan dok je trajala Anastasijina žurka! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima.

Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje. Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. Ipak, februaru ove godine saopštila javnosti da je okončala svoju jednogodišnju vezu sa njim. Tada je izjavila kako njih dvoje više nisu u vezi, ali da će ostati prijatelji do kraja života.

Mnogi su se zapitali da li je na nedavnu proslavu 24-og rođendana njene ćerke Anastasije pozvan i Bogdan Srejović, međutim nije. On je u vreme dok je trajala rođendanska žurka objavljivao snimke iz jednog Beogradskog restorana gde je goste zabavljao Aca Lukas. Inače, Ceca se nikada pre još od smrti supruga nije pojavljivala sa nekim muškarcem u javnosti do Bogdana. Izgleda da su zaista njih dvoje sada zavšili.