Ove dve žene šokirale sve sa svojim priznanjem- ”ŽIVIMO SVI ZAJEDNO I NE ZNAMO KO JE TAČNO OTAC NAŠE DECE!” (FOTO)

0
Da živimo u zaista nenormalnom vremenu gde nas ništa više ne može iznenaditi dokaz je i današnja priča koja dolazi iz Amerike, tačnije države Oregon. Verovatno ste čuli termine kao što su poligamija ili polimorija ova priča je nešto čudno i između toga. Saznajte o čemu se zapravo radi u nastavku ovog teksta!
Naime, dve žene po imenu Taja Hartles i Alisija Rodžers pored svakodnevnih obaveza i zajedničke kuće također dele i muževe Šona i Tejlera. Oni to opisuju sa riječima “neuredan, užurban i lud, ali divan život”, dok mnogi smatraju da je to razvratan način života. Oni i sami tvrde da im ova takozvana polimorija, o kojoj se relativno malo zna, itekako odgovara.
One također ne znaju ni ko je biološki otac njihove dece. Njih dve su se pre tri godine upoznale na internetu nakon što su sa svojim partnerima poželele da malo osveže svoj ljubavni život. Nakon što su počeli da žive zajedno, svaki par je već imao po jedno svoje dete, ali su u toj vezi dobili još dvoje. ”Mnogi ljudi ne mogu da razumeju polimoriju i misle da je ona nezdrava i devijantna. Posle određenog vremena među svima nama se rodila iskra”.

Krenuli su sa zajedničkim životom, a pandemija korona virusa i zatvaranje u kuće im je pomoglo da njihova ljubav procveta. Njihova “ljubav” funkcioniše tako što muški partneri svako veče menjaju sobu, pa su jedno veče sa Alisijom, a drugo sa Tajom. Njihovi prijatelji i porodica čudno gledaju na ovaj njihov odnos i većina ga ne odobrava. “Normalno je ponekad osjećati ljubomoru, ali to dolazi od potrebe koja nije zadovoljena. Tako rešavamo probleme”.