OVDJE ŽIVI MAJA MARINKOVIĆ, TAKI OTVORIO VRATA STANA: 1 DETALJ odmah svi primijetili, OBRATITE PAŽNJU (FOTO)

0

Ekipa medija je dobila priliku kako bi malo zavirila u stan od kontroverzne učesnice Zadruge Maje Marinković, pa tako samo par sati od kada je ova poznata zadrugarka ušla u rijaliti, njen otac Radomir Marinković koji je poznatiji kao Taki je njih ugostio u njihovom domu.

S obzirom na tu činjenicu da se Maja bila preselila na par mjeseci u Bijelu kuću, onda je njen stan bio skoro prazan, pa tako u ormarima nije bilo odjeće i u cipelarniku nije bilo cipela, dok je zanimljivo to što je u rijaliti ponijela sve svoje stvari koje je imala.

Prema riječima njenog oca Takija, pored toga što je ona iznijela sve iz svoga doma, Maja Marinković je također i kupila još dosta nove graderobe što je bilo zaista neobično.

“Ovo je djevojački stan od Maje, a inače je bio pun džakova koji su sadržavali njene stvari, a mi smo u kamion uspjeli da stavimo 17 džakova, ali sam ipak morao tri da vratim. Ja ću zamoliti produkciju da oni to unesu i da joj daju”, izjavio je Taki tada kada je pokazivao njen stan.

Mediji su se zapitali koliko je sve to novca bilo i koliko je uložila u svu tu odjeću, dok njen otac Taki Marinković nije otkrio o kojem se tačno iznosu radi nego je samo otkrio da je njegova kćerka mnogo novca uložila u sve te krpice koje je ona odnijela u rijaliti.

Rekao je također da je mnogo novca uložila sama, ali da ima nešto tu i njegovih zasluga.