OVDE ŽIVI VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA: Na obali okeana, SAM SEBI SVE OBEZBEDIO, luksuz za poželeti! (FOTO)

0

Cela javnost je upoznata sa slučaj između Devina, koji je sin poznatog pevača Miroslava Ilića. Inače, oko tog slučaja se vodila žestoka sudska rasprava već nekoliko godina unazad, jer Miroslav nije želeo da svojim DNK uzorkom potvrdi očinstvo. Mnoge njegove poštovaoce i fanove je ovaj gest jako razočarao. Sada vam predstavljamo nešto vezano za njegovog sina što sigurno niste znali. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Nakon ovog skandala, novinari su odmah neposredno kontaktirali Miroslava da čuju njegov komentar, ali je on samo istakao da još uvek nije dobio presudu, te da će se za nekoliko dana oglasiti javnosti. Sve vreme je uz njega bila i njegovo supruga Gordana, koja je verovala u vernost svoga supruga. Ono što se pojavilo kao najnovija informacija je to da je zapravo njeno srce slomljeno i to saznajemo od jednog bliskog izvora.

Mirjana Antonović i postoje razne fotografije njih dvoje kako uživaju u svojoj ljubavi, a otkriveno je da je Miroslav nju ostavio tik pred rođenje njihovog sina Devina. Miroslav je vezano za to poručio da Devin ima oca koji ga je prihvatio i koji mu je dao prezime koje stoje u njegovim dokumentima. Konačno, Mirjana je dobila taj sudski spor i da je dokazala da je Miroslav zaista otac Devina.

Imajući u vidu da Devin u Americi vodi skoro pa luksuzan život, koji je sam sebi obezbedio, reklo bi se da su majka i sin govorili istinu. Kod Devina često navraća i njegova polusestra Diana, zajedno sa svojom porodicom. I svi se, po svemu sudeći, odlično slažu. S obzirom da je Devin po profesiji lekar, ne čudi što je relativno mlad uspeo da se finansijski obezbedi. Ovde možete pogledati par fotografija gde on živi.