Ovde žive uspomene: Zavirite u porodični dom u Jajincima, koji je Snežana Đurišić izgradila sa preminulim suprugom Slobodanom(FOTO)

0

Jedna od najboljih pjevačica narodne muzike u bivšoj državi je bila Snežana Đurišić a to će potvrditi i njenekolege koji uvijek ističu koliko je teško pjevati njene pjesme. Snežana se povukla sa estradne scene ali je imamo priliku gledati u najpoznatijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda kao člana žirija i ona svojim savjetima mnogo pomaže takmičarima.

Kada je u pitanju njen ljubavni žvot pjevačica je zadnjih pet godina u vezi sa beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem i iako se znaju posvađati tako da o tome pišu i mediji i dalje su zajedno. Snežana je bila u braku sa svojim suprugom Slobodanom Gvozdenovićem više od 30 godina a njihova porodična kuća u Jajincima je danas prava oaza uspomena.

Naime kada su se vjenčali Snežana i Slobodan koji je bio poznati harmonikaš su prvo kupili kuću na Dedinju ali su nakon toga odlučili da u prirodi u Jajincima sagrade porodičnu kuću u kojoj su živjeli sa sinom i njegovom suprugom. U jednom intervjuu je tada pjevačica opisala kako je izgledala izgradnja njihove kuće i otkrila da je sve urađeno prema njihovim željama a njoj je bilo jako važno da ima veliku i dobro opremljenu kuhinju i veliki dnevni boravak jer voli da kuha.

Tada je ispričala i kako je njen muž bio uključen u sve do najmanjih detalja kada je bilo opremanje kuće u pitanju ali i da joj je uglavnom smetao jer je prigovarao da su stvari koje ona želi da kupi skupe. Kuća u prizemlju ima samo kuhinju i veliki dnevni boravak dok se na spratu nalaze 4 spavaće sobe.