Ovde ih je Rađen ostavio posle razvoda: Evo gde Ana Kokić živi sa ćerkama, kad vidite kuhinju sve će vam biti jasno (FOTO)

0

Ana Kokić, pop-folk pjevačica iz Srbije, rođena je u Beogradu u ožujku 1983. godine. Trenutno živi u istom gradu sa svoje dvije kćeri, Ninom i Teom. Nakon njezinog razvoda, Nikola Rađen preuzeo je odgovornost za popravak obiteljske kuće, a sada je po treći put preuzeo aktivnu ulogu u očinskim obvezama. Nasuprot tome, Ana Kokić, koliko je javnosti poznato, ne traži emotivna partnerstva.

Jedna od najznačajnijih vrijednosti Ane Kokić je privrženost kćerima kao glavnoj brizi. Taj je prioritet ostao nepromijenjen i nakon okončanja njezina razvoda, jer se pobrinula da joj kćeri ostanu na brizi. Kao rezultat toga, njezin je dom mjesto na koje željno iščekuje povratak nakon dugog i iscrpljujućeg dana. Unatoč raspadu braka, Kokić je zadržala prijateljske odnose s bivšim suprugom, što dobrim dijelom može zahvaliti prilagodljivosti njihove djece promjenama koje su uslijedile nakon razlaza. Ana Kokić se, prema pisanju brojnih novinara, s kćerima preselila u obiteljsku kuću na Banovom brdu, gdje je provela svoje prve godine.

Ana Kokić poznata je po tome što preferira čuvati određenu razinu privatnosti i neobjavljivati ​​osobne podatke na društvenim mrežama. Međutim, njezini pratitelji i dalje imaju uvid u njezinu trenutnu životnu situaciju putem njezinog Instagram računa. Slike koje dijeli daju pogled na kraj u kojem trenutno živi, ​​ali bez pretjeranog obilja detalja. Čini se da je Ana Kokić bila pedantna u odabiru svog doma, što dokazuje njena šarmantna kuća smještena u lijepom kvartu u Beogradu.

Čini se da umjetnik preferira prirodne nijanse koje svakom prostoru daju ekskluzivan osjećaj udobnosti. Branka, Anina majka, neizostavni je član kućanstva, uz njih troje. Branka nije samo Anin najveći životni zagovornik, već je i dragocjen adut u održavanju urednog i higijenskog doma. Štoviše, Branka ima ključnu ulogu u odgoju i mentorstvu Nine i Tee. Uz tako utjecajnu prisutnost i podršku, nije neočekivano da je sve u besprijekornom redu.