OVAKO SAM IZGLEDALA 2010. GODINE, A ONDA JE MOJ MUŽ DAO 38.000 KM NA PLASTIČNE OPERACIJE: Sad me ni vlastita majka ne prepoznaje, EVO KAKO IZGLEDAM (FOTO)

0
2

Žena po imenu Čarli Filips iz Kembridžšira u Engleskoj se predstavlja kao majka, blogerka i influenserka, ali i strastvena zaljubljenica u estetsku hirurgiju, po čemu je ustvari i postala poznata.

Britanski mediji su ovih dana prenijeli priču o ovoj mladoj ženi koja je u roku od samo deset godina promijenila izgleda do neprepoznatljivosti. Ona je u ovom roku uložila više od 17 hiljada funti u plastične operacije, a tvrdi da joj je cilj da liči na Barbiku.

Kaže da je njena opsesija izgledom počela kada je imala samo 16 godina, tada je operisala kičmu, te je izgubila veliki broj kilograma. Majka joj je kazala da izgleda loše, a ona je riješila da se transformiše u najljepšu ženu koje je mogla d se sjeti u tom trenutku- Barbiku.

Estetkse zahvate i promjene u budućnosti je finansirao njen suprug Ros, kojem se dopada njen novi, plastični izgled, a Čarli je do sad povećavala grudi čak dva puta, podvrgla se botoksu, stavila je i hijalouronske filere u usta, popunila je i obraze.