OVAKO JE SMRŠALA KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: Dijeta bosanskog nutricioniste dala neverovatne rezultate! (FOTO)

0

Mnogi od nas na Balkanu smo navikli na to da su naši političari većinom debeli i ogavni starci koji samo halapljivo jedu i otimaju narodu novac iz džepova dok narod pokušavaju da zavade kako bi ostala ta nestabilnost od koje oni već godinama profitiraju, pa nije ni čudo što svi odlaze.

Jako rijetko imamo neke političare koji su pošteni i čine dobro, pa makar i da dobro izgledaju ako ništa. Izgleda da se to pomalo mijenja kada su ženski političari u pitanju, kao što je slučaj kod bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja, iako lijepa, oduvijek ima probleme sa viškom kilograma.

Ono što je iznenadilo mnoge je navala njenih slika iz Kanade gdje je pokazala kako ona danas izgleda nakon što je prošla kroz jednu dijetu koju je osmislio Bosanac po imenu Kenan Mandra. Ova dijeta se zove liposukcijaska i bazira se na eliminaciji ugljikohidrata i rafiniranih masti iz ishrane. Kolinda je otkrila da je ovo strog režim ishrane u kojeg je ona uklopila i tjelovježbu, pa zato danas izgleda vrhunski i dosta mlađe. Priznala je da je teško ostati disciplinovan, pogotovo jer često službeno putuje pa ne može da vježba, ali zato uvijek po povratku u Hrvatsku nastavi gdje je stala.

Otkrila je da većinom praktikuje mediteransku ishranu sa dosta ribe i piletine i velikim količinama salate. Ukoliko i vi želite na liposukcijsku dijetu kao Kolinda, prvo se preporučuje da konsultujete vašeg dijetetičara ili nutricionistu koji je verifikovan od strane državnih organa zaduženih za javno zdravstvo. Šta vi mislite o ovome?