OVAKO JE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IZGLEDALA BEZ PLASTIČNIH OPERACIJA: Spalila bi ove slike da može!

0

Svedoci smo kako u javnosti i medijama svako malo imamo neke vesti vezane za po mnogima najpopularniju Srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Poslednjih godina se i njena ćerka Anastasija Ražnatović veoma često nalazi u centru medijske pažnje. I ona je kako znamo krenula majkinim stopama, te je za kratko vreme izgradila veliki krug obožavaoca njene muzike.

Anastasija Ražnatović je rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gde i živi. Tokom 2018. godine je uplovila u muzičke vode, objavivši singl „Savršeni par“ koji je za samo tri meseca prešao tri miliona pregleda. U maju 2019. godine Anastasija je objavila novi singl. Reč je o pesmi „Rane“, te od tada njena muzička karijera ide uzlaznom putanjom. Anastasija je jako popularna i na društvenim mrežama gde neretko deli detalje iz svoje svakodnevice na instagram, gde ima čak 1 milion pratitelja.

S obzirom na to da je ćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, Anastasija je od malena u fokusu domaće javnosti. O njenom privatnom životu pisalo se i ranije, a nakon što je uplovila u muzičke vode, tekstovi o Cecinoj naslednici postali su svakodnevnica. Nedavno se našla u centru medijske pažnje zbog svoje veze sa poznatim fudbalerom Srbije Nemanjom Gudeljom.

Ona danas važi za jednu od najlepših devojaka na domaćoj estradi. Neki tvrde da je čak i lepša od mame, pa kada joj je mama toliki uticaj nije čudno što je nekada prije izgledala drugačije nego sad. Iako joj majka ne dozvoljava da stavi silikone, očigledno je da je uradila korekcije usana i nosa. Predstavljamo vam sliku Anastasije pre urađenih operacija i korekcija. Mnogi su komentarisali da ne liči na sebe.