Ovako izgleda Zukorlićeva PRVA ŽENA: Muftijin sin objavio sliku sa majkom Palestinkom (FOTO)

0

Čitava javnost se iznenadila kada je prije par dana izašla vijest da je beogradski muftija Muamer Zukorlić preminuo, a podsjetit ćemo vas sve ukoliko niste upoznati sa time da je njemu odjednom pozlilo kada je imao predavanje pa je izgubio svijest i poslije čega je stigla hitna pomoć, ali je već tada bilo kasno.

Dosta se sada priča oko toga što se njemu desilo i nikome nije jasno kako je preminuo tako mlad, samo 51 godinu, a cijeli život nije imao poroke koji bi doveli do ovoga, pa nikome i dalje nije jasno.

Sin od poznatog muftije je objavio sliku sa svojom majkom Sumejom na ruštvene mreže, koja je inače Palestinka i prva supruga pokojnog muftije. O Sumeji se ne zna baš puno, a on je inače nju upoznao u Jordanu, a svima je već dobro poznato kako to izgleda njegova supruga Elma Zukorlić koja je javnosti prilično poznata.

Muftija Muamer Zukorlić je za sobom ostavio mnoge timove i ljude kojima je on vjerovao koji su sposobnoi da vode, pa je on naglasio da nisu samo za njim pustili suzu Bošnjaci nego i Srbi, te da i njima već nedostaje.

Njegov sin Usame je rekao ljudima da se ne trebaju brinuti jer je njegov otac uvijek tražio sposobne ljude kojima može vjerovati. Inače je Usame jako karakteristično muško ime koje je i rijetko, te je izvedeno inače od imena Osama, koje ima značenje Lav, a Lavica u drugi oblik je toga imena Usama, a sigurno je da će svima već faliti poznati Muamer Zukorlić.