OVAKO IZGLEDA KUĆA KOJU JE MARINKO OSTAVIO SLAVICI: Ona je uređivala po svom ukusu, tek da vidite DETALJE KOJE JE SAMA NAPRAVILA (FOTO)

0

Marinko Rokvić, umro je u svojoj 68. godini života, imao je rak pankreasa, iako je znao da ga bolest stiže sve više, nije želio ostavljati testament, pošto je do posljednjeg trenutka brinuo o njima.

Imovinu je stekao tokom života, a podijelio je sve to na ravne časti, svojim sinovima i životnoj saputnici kojoj je na rukama umro.

Godinama su pjevač i supruga Slavica mislili kako je najbolje obezbijediti svoju djecu, stan na Novom Beogradu su prodali i raspodijelili novac tako da su sinove obezbijedili koji su zasnovali porodice svoje. Nikola i Marko su obezbijeđeni, Dario nema namjeru da živi u Srbiji, a Marinkovoj partnerki Slavici je pripala kuća na Banovom Brdu.

Skladno su živjeli Marinko i Slavica u braku u prostranom domu koji je uređen sa puno pažnje i ljubavi, brinula je o svakom detalju Slavica.

Slavica ima veselu dušu, pravila je i sama mnoge detalje, oduševiti će vas tako ukrasni mini namještaj za policu koji je napravila sama, sa plavim kristalima ram koji je prepravila ona i nov izgled mu dala. A voli zdrav život, napravlia je pravu oazu mira i zdravlja.

A kako izgleda kuća koju je ostavio Marinko Slavici:

Dopada li se vama kako izgleda dom Marinka i Slavice Rokvić? Marinko Rokvić je svima krio kako je imao bolest i da je obolio od raka pankreasa, govorio je da je riječ o bakteriji koja je napala njegov organizam, ali istina je daleko drugačija.

Uplakani su ostali iza njega trojica sinova i supruga Slavica, Marinko je mnogo vezan bio za porodicu.