OVAKO DANAS IZGLEDA PRAUNUKA DRUGA TITA- Evo čime se bavi- OTKRILA ZAŠTO SE ODREKLA PREZIMENA BROZ (FOTO)

0

Mnogi ljudi koji žive na prostorima bivše Jugoslavije veoma dobro znaju ko je bio Josip Broz Tito. Mišljenja oko bivšeg predsednika Jugoslavije su podeljena, neki misle da je bio diktator i zločinac, dok neki još uvek pate za tim vremenom, govoreći da je tada itekako bilo bolje vreme za život. Njegova porodica je uvek bila na udaru medija i njihov privatni život se nikako nije mogao sakriti od očiju javnosti. Mi vam danas donosimo priču o Titovoj praunuci, a saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Poznato je da je Josip Broz Tito iza sebe pet brakova od koja su tri zvanična. Njegove žene su: Peladia Belousova, Lucija, Bauer, Herta Has, Davorjanka Paunović i Jovanka Broz. Imao je dva sina, Žarka i Aleksandra Mišu, te šestoro unučića: Josipa Jošku, Zlaticu, Edvarda, Svetlanu, Aleksandru Sašu i Andreja.

U ovome teksu ćemo vam predstaviti jednu od Titovih naslednica, a radi se o praunuci i mladoj devojci Sari Has, koja se inače bavi i umetnošću. Ona je ćerka Titove unuke Aleksandre Saše Broz. Završila je Akademiju u Zagrebu te je imala i dve samostalne izložbe. Njen otac je također umetnik, tačnije glumac Ranko Zidarević, te je ona uzela prezime od Has od svoje bake.

Aleksanda Saša Broz je rekla kako poštuje odluku svoje ćerke, jer sasvim razume kaliko je teško nositi prezime Broz, koje čak i danas privlači mnogo pažnje. Sara je nekada bila na neki način i dijelom političkog života, jer je sa svojim djedom Mišom išla u  Egipat, Rusiju, Indoneziju, Singapur i Filipine gdje je on služio kao diplomata.