OVAKO DANAS IZGLEDA ČUVENA NATAŠA IZ ŽIKINE DINASTIJE! Povukla se u jeku popularnosti, a tek da je vidite sada (FOTO)

0

Ona je poznata po ulozi u Žikinoj Dinastiji, a Galu Videnović ćemo svi pamtiti i po filmovima kao što su Jagode u grlu i Bal na vodi.

Na malim ekranima se prvi put pojavila kad je samo dvanaest godina imala.

Ona je oduvijek plijenila pažnju zbog svog atraktivnog izgleda ali i talenta prvenstveno, brzo je postala i miljenica širom Jugoslavije. Njoj su žene širom Juge zavidjele jer je imala savršenu figuru, a muškarci su oduvijek ludjeli za njom, navodi Stil.kurir.rs

Njena karijera je uzlaznom putanjom krenula, ali je ipak dok ej bila na vrhuncu svoje slave odlučila odustati od glume, odselila se iz Jugoslavije.

IMala je želju i namjeru da karijeru nastavi u Holivudu, na brojne kastinge je išla, ali je prema sopstvenom stanju shvatila da joj je uloga majke najbitnija kad je ostala u drugom stanju.

Ona je u braku sa Vladimirom Aleksićem, s njim je dobila dvoje sinova, Demijana i Pavla, živi na relaciji Malibu – Beograd danas.

Jednom prilikom se pojavila na malim ekranima, bilo je to 2005. godine kad se pojavila epizodnom ulogom u sitkomu Andrija i Anđelka, poslije toga je bila u seriji PET, gdje Gala tumači Katarinu Radić, jedna od pet prijateljica koje je s one strana zakona uveo u život splet okolnosti.

A evo kako ona danas izgleda:

I dalje je atraktivna, zar ne, dopada li vam se kako izgleda i dalje? Uvijek je bila fatalna po muškarce, čak i u ovim godinama, pokazala je da je dama sa ukusom i stilom, zar ne dragi naši čitaoci?