OVAJ VIDEO JE NAJVIRALNIJI U ZADNJIH NEKOLIKO DANA- Tata se onesvestio prisustvujući rođenju svog deteta-SVI UMIRU OD SMEHA (VIDEO)

0

Mi vam danas donosimo jedan viralni video klip koji je nasmejao celi svet. Postao je poznat preko noći i sve društvene mreže su prepune komentara na ovaj video. Naime, na društvenoj mreži TikTok žena po imenu Pejton Stjuart je podelila video svoga porođaja. Naime, ono što je snimila nije mogla ni sanjati jer se desilo nešto zaista neočekivano. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Na tom video klipu možemo videti njenog parneta koji se verovali ili ne onesvestio u trenutku kada se ona porađala. Video inače traje 34 sekunde i počinje tako što se vidi kako se njen partner naginje na rub kreveta te da pokušava u nekoliko trenutaka duboko da udahne. Da stvar bude još smešnije, on je sam sebe ohrabrivao da ostane pribran.

Nakon što se nagnuo da pogleda svoju novorođenu bebu klonuo je na nekoliko sekundi, te su ga uspeli uhvatiti da ne padne i smestili u stolicu. Pejton je u opisu videa napisala: “Onaj put kada se moj dečko onesvestio nakon što sam ja rodila”. Ovaj viralni video sakupio je čak 8,5 miliona pregleda samo u jednom danu, što je samo dokaz koliko je ova društvena mreža popularna.

Komentari su se nizali te su neke mame podelila i svoja slična iskustva gde su i njihovi partneri doživeli isto.  “Moj muž je tresnuo licem o pod dok sam rađala. Moj je doslovno udario o pod i nitko se nije pomaknuo”. Mi vam danas upravo donosimo taj video klip pa pogledajte i sami ispod ovog teksta!

@peytonstewart

That time my boyfriend passed out after I gave birth 😂 #fyp #ohno

♬ Oh No – Kreepa