Ovaj travar je dao njegovoj supruzi otrov koji je ona svekrvi u piće – Ali nisu mogli da očekuju da neće zapravo umrijeti od njega! – Savjeti za deset
Vijesti Zanimljivosti

Ovaj travar je dao njegovoj supruzi otrov koji je ona svekrvi u piće – Ali nisu mogli da očekuju da neće zapravo umrijeti od njega!

Ponekad možete načuti neku priču koja je toliko nepojmljiva mnogim ljudima da se morate zapitati za njenu autentičnost, ali ovo je priča koja je potvrđena od strane vlade Kine.

Odnosno, govorit ćemo vam o jednoj djevojci koja se udala za svog dečka s kim je bila u vezi dugi niz godina po imenu Sung Lin, a pošto on nije imao svoj stambeni prostor oni su se uselili kod njegove majke.

Naravno, to je sve trebalo da bude na kratko vrijeme nakon kojeg bi oni trebali da nađu sopstveni dom, ali samo par dana nakon što su se oni doselili u dom njegove majke počele su svađe, što je poprilično uobičajeno između shane i svekrve.

Sung nije više mogao da sluša prepirke između njih dvije koje su konstantno režale jedna na drugu, čak je pomislio da je njihov brak u opasnosti ako se to nastavi.

Ali najgora stvar i jeste bilo to što se snaha zaista nije planirala pomiriti sa svojom svekrvom uopće.

Oglasi – Advertisement