OVAJ PRIZOR ĆE VAS DANIMA PROGANJATI… USLIKANA ANA BEKUTA BEZ ŠMINKE, DA BOG SAKLONI..(FOTO)

0
331

Vjerujemo kako ste do sada imali jako puno puta priliku da vidite neku ženu koja je u javnosti prelijepa, i mogla bi se komotno takmičiti za mis, a u prirodi je nešto toalno drugačije. Mejk ap i šminka čini čuda u današnje vrijeme, a ako nešto takvo oženite, dobro se pripremite na prvi prizor koji ćete ujutro doživjeti pored sebe.

Zato kada pogledate samo cijenu šminke, apsolutno vam sve bude jasno. Za neki komplet se treba izdvojiti nečija skoro cijela plata, a to je i normalno kada vidimo kakva sve čuda radi u stvarnosti. Zato je neizostavan dio svake ženske torbe, neko pomagalo od šminke, koje će joj u svakom trenutku pomoći da izgleda besprijekorno.

Par puta smo vam već pisali o domaćim zvijezdama koje su bez šminke neka totalno druga priča. Nekada znaju izaći do same prodavnice, i onda jednostavno prepadnu same prolaznike koji uopšte ne očekuju takav prizor. Danas vam govorimo o jednoj malo starijoj pjevačici, a kao što možete da vidite na naslovnoj slici ovdje se radoi o Ana Bekuti.

Ona je već uveliko govorila kako je uništava cijela ova situacija sa covidom 19, i da će prvom prilikom, posjetiti kozmetički salon da se malo sredi. To je i uradila prije par dana. Objavila je sve na Instagramu. Kako se vama čini bez šminke, i da li bi je prepoznali?