OVAJ POLITIČAR JE BIO PRVA VELIKA LJUBAV LEPE BRENE: Malo ko zna da je hit “Miki, Miki moj” posvećen baš njemu! (FOTO)

0
Svi oni koji su živili za vreme Jugoslavije znaju veoma dobro koliko je Lepa Brena bila popularna. Ona tu popularnost vuče i danas i još uvek važi za jednu od najvećih i najbogatijih estradnih zvezda na ovim prostorima. Nakon što je počela svoju vezu sa Bobom Živojinovićem, koji je tada važio za jednog od najzgodnijih i najuspešnijih tenisera, počelo se redovno pisati o njenom privatnom životu.

Njih dvoje su se venčali početkom devedesetih godina i još uvek su zajedno i važe za jedan od najidealnijih estradnih parova. Mi vam danas donosimo jednu zanimljivu priču iz doba kada se Lepa Brena nije znala sa svojim mužem. Pročitajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!
Svi oni koji prate rad Lepe Brene znaju za njen veliki hit “Miki moj” i verovali ili ne ta pesma je posvećena jednom političaru iz Srbije, sa kojim je Lepa Brena tada imala ljubavnu vezu. Izgleda da je to bila baš velika ljubav njenog života. Naime u pitanju je Mirko Krilić, koji je inače tada bio narodni poslanik i predsednik skupštinskog odbora za informisanje i kulturu.
O toj vezi je pričao u javnosti i Mirko je nedugo nako što su prekinuli potvrdio tvrdnje, te je dodao da su se jako voleli. Rekao je da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Također je istakao da priče o planiranom večnanju nisu bile tačne. On je rekao i da ga nije iznenadilo kada je čuo da se Brena udaje, jer je to oduvijek bila njena želja. Rekao je da se boji da će jednoga dana kada prođe slava ostati sama. Ipak, na kraju je za pjevačicu sve ispalo obrnuto. Slava nikada nije prestala, a i udala se za čoveka sa kojim je još uvek u sretnom braku.