Ovaj muškarac je proveo čak 3 godine kao beskućnik ne znajući šta zapravo posjeduje – Kada je saznao za ušteđevinu život mu se promijenio! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ovaj muškarac je proveo čak 3 godine kao beskućnik ne znajući šta zapravo posjeduje – Kada je saznao za ušteđevinu život mu se promijenio!

Njegov bankovni račun je na sebi imao ušteđevinu godinama koja je tu stajala neprimijećeno.

Ovaj muškarac po imenu John Helinski je postao beskućnik nakon što je opljačkn, i nakon što mu je pljačkaš uzeo sve njegove lične dokumente.

Čak tri duge godine je živio na ulicama američkog grada Tampa, gdje je borabvio praktički bez identiteta.

Kad ga je  konačno primijećen od strane policije, trebali su im njegovi osobni dokumenti kako bi ga mogli identificirati.

Ali nažalost, to nije tako jednostavno kao što su mislili.

John je ostao i bez svog rodnog lista, kao i svih ostalih papira, tako da nisu mogli lako doći do podataka koji su im bili potrebni.

Ali bez obzira na sve nisu odustali, i nakon nekog vremena uspješno su pronašli njegovu vozačku dozvolu, a nakon toga i bankovni račun za koji je John zaboravio da uopće postoji.

Na njemu mu je sva njegova ušteđevina godinama stajala neprimijećeno, a pored toga dobivao je i socijalnu pomoć, tako da je je stanje računa na taj način polako ali sigurno uspjelo da dođe do dovoljne svote za kupnju toliko željenog krova nad glavom.

Pogledajte ovaj video koji se nalazi u nastavku članka i recite nam šta vi mislite o ovome!

Oglasi – Advertisement