OVA ŽENA JE ZASLUŽNA ZA SVE!!! Brak Aleksandre i Filipa u krizi- NE IZLAZI IM IZ KUĆE (FOTO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru.

Tako se u poslednje vreme mnogo priča o popularnoj pevačici Aleksandri Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Kada sve to pogledamo izgleda da joj sve ide odlično i po planu. Da podsetimo, Aleksandra Prijović je također udata Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar. Žive u prelepoj vili na Bežanijskoj kosi.

Poznato je da Filip deo svoga biznisa ima i u Americi, a da Prija ima mnogo nastupa, a kako su otkrile komšije ovoga para, postoji jedna osoba koja im nogo pomaže i koja faktički ne izlazi iz njihove kuće, s obzirom da se često piše kako su njih dvoje u bračnoj krizi. Radi se o Aleksandrinoj majci Borki, koja veoma dobro zna koliko su neke stvari važne u braku, te koliko je paru potrebno da nekada bude i sam, jer je i ona imala takva iskustva koji su je doveli do toga da se razvede od muža Nedeljka.

Zato Borka svako malo priskoči u pomoć ovome paru, da pričuva svoga unuka Aleksandra i tako omogućila svojoj kćerci i zetu da malo budu sami i zajedno. Pošto su oboje još uvijek mladi i željni i provoda i izlazaka ona uleti i u tim situacijama i pomogne im.