Ova žena je sebi rodila sopstvene unuke – “Ja tu ne vidim ništa čudno, moja kćerka je htjela djecu a nije ih mogla imati”! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ova žena je sebi rodila sopstvene unuke – “Ja tu ne vidim ništa čudno, moja kćerka je htjela djecu a nije ih mogla imati”!

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednoj baki iz Illinoisa čija je priča šokirala cijeli svijet, a to je sve nakon što smo saznali da je ona sama sebi rodila unučiće?!

Ona je rodila blizančiće, i to dječaka i djevojčicu, a začetak je bio putem vitro oplodnje.

Ova 43-godišnja žena po imenu Sheila Gump je prošla kroz trudnoću zbog svoje kćerke Michaelle Johnson koja nije mogla da zatrudni zbog toga što je imala jedan specijalan vid raka.

Njena 26-godišnja kćerka je saznala da ima rak grlića maternice davne 2015. godine, i tada je saznala da nikada neće moći dobiti dijete.

To je jednostavno slomilo nju i njenog supruga Brandona, ali na kraju su odlučili da žele postati roditelji na jedan način koji nije bio baš tradicionalan.

Brandon i Michaelle već imaju jednog 6-godišnjeg sina po imenu Aidyn, ali su imali želju da dobiju još barem jedno dijete.

Šta vi mislite o ovome?

Oglasi – Advertisement