OVA TENISERKA JE BILA ZALJUBLJENA U NOVAKA: Maštala je da se UDA ZA NOVAKA, morala je da ODUSTANE jer je Jelena poprečila put (FOTO)

0

Novak Đoković važi za jednog od najpopularnijih sportista na svetu, te je definitivno ponos Srbije i celog regiona. On je tokom svoje karijere postigao mnoge rekorde, osvojio brojne trofeje i u svetu tenisa važi za jednog od najboljih svih vremena. Pored svega toga, nije čudo što je i sam njegov privatni život zanimljiv i tema svih svetskih a i domaćih medija. 

Kada je u pitanju njegov privatni život, malo ko zna recimo koju su školu on i njegova supruga Jelena završili. Novak je od malih nogu imao veliku želju da igra tenis, te je uz pomoć roditelja vredno radio da ostvari svoj san. Zbog toga je škola verovatno pala u drugi plan. Nakon osnovne škole je pohađao sportsku gimnaziju.

Zbog brojnih turnira je često izostajao te je ispite polagao vanredno. Tako je upoznao i svoju suprugu Jelenu, koja je također pohađala istu školu i trenirala je atletiku. Nakon gimnazije je upisala jedan od najboljih italijanskih privatnih fakulteta i završila je poslovnu administraciju. Nakon određenog vremena je radila i master studij i kasnije doktorat kojeg je odbranila na Internacionalnom univerzitetu u Monte Karlu.

Nakon što je ukrajinska teniserka Marta Kostjuk nedavno u znak protesta napustila meč u Rimu jer je njena protivnica bila iz Rusije, zbog trenutnog ratnog stanja, mnogi mediji su se prisetili šta je ova teniserka izjavila pre četiri godine. Ona je izjavila da je u devetoj godini života bila zaljubljena u Novaka i tvrdila je da će joj biti muž jednog dana. Iako to nije ostvarila, to je mnoge navelo na to da se prisete Jelene Đoković i njenih uspeha u životu. Mnogi na nju gledaju kao na negativan uticaj na Novaka i njihovu djecu, ali zaboravljaju da je ovo jako obrazovana žena koja vodi fondaciju koju su Novak i ona pokrenuli.