Trenutno Vijesti

OVA SRPKINJA obrukala je cijelo POKOLJENJE: Kada vidite šta je radila na sinovoj SVADBI, shvatit ćete zašto je se ODREKAO – napravila totalni HAOS (VIDEO)

Jedan od glavnih događaja koji se dešavaju jako često na Balkanu su svakako svadbe. Svaki narod, svaka država ima svoje tradicije, običaje i kulture kada se radi o svadbi. Neki mladenci obožavaju da imaju prave gozbe povodom tog specijalnog dana, pa zovu svaku osobu koju poznaju, dok neki to skromno odrade i pozovu ljude koji su im najbitniji.

Što se tiče prve sorte ljudi, oni se uglavnom tako međusobno takmiče ko će imati veću svadbu i ceremoniju vjenčanja,a to je uglavnom često pretjerivanje.
Nekada davno su se svadbe morale održavati pod šatorima. Danas to tako i nije običaj. Sada se svadbe uglavnom održavaju u svadbenim salonima. Na nekim svadbama se zna dogoditi nešto što i nije toliko specifično i nije baš primjereno za svadbe. Svi ti događaji se dešavaju kada se koristi veća količina alkohola pa se nekada desi i fizički obračun između nekih ljudi. A mi Vam danas pričamo o jednoj sličnoj situaciji koja se desila na jednoj svadbi.

Sada je tu situaciju pokrenula jedna gospođa koja je popila prekomjernu količinu alkohola pa se zato i opustila. Mnogi koji su prisustvovali ovoj ceremoniji su rekli da se radi o majci mladoženje, ali opet to nije sigurna informacija. Cijeli taj događaj se desio kada je bend u pozadini svirao i pjevao pjesmu Danas majko ženiš svoga sina, te su zato mnogi povezali da je ovo majka od mladoženje.

Kada je bend počeo pjevati ovu pjesmu, gospođa je skočila na sto i pokušala je da uradi špagu. Međutim, tu je došlo do komplikacija. Zbog njene težine, sto se rasklopio i gospođa je pala. U nastavku možete pronaći video da biste vidjeli kako se sve to zaista odigralo.

Oglasi – Advertisement