Ova poznata glumica je nepriznata ćerka MIROSLAVA LAZANSKOG: Napravila BLAM U EMISIJI!

0

Nedavno preminuli novinar koji je bio i ambasador Srbije u Rusiji je kako se pisalo u medijima imao sina Aleksandra ali postoje i priče da ima i vanbračnu kćerku koju je dobio u vezi sa glumicom Gordanom Bjelicom koja je javnosti poznata po ulozi u seriji Srećni ljudi kada je glumila lik Bebe.

Gordanina kćerka Teodora je krenula stopama svoje majke i završila je glumačku akademiju te se pojavljuje i u seriji Aviondžije koja treba da se počne prikazivati na TV Pinku i to je bio razlog zbog kojeg je gostovala u Amidži šou. Pored nje u studiju su gosti bili Aca Lukas, Tea Tairović i voditeljica Jovana Jeremić.

Svako ko prati Ognjenovu emisiju zna da je ona zabavna i koncipirana tako da gosti odogovaraju na pitanja i da igraju razne igrice a Teodora se ovaj put baš izblamirala jer nije znala odgovor na pitanje kako se zovu roditelji Novaka Đokovića. To je šokiralo mnoge pored malih ekrana i sve u studiju jer je Teodora rekla da su Novakovi roditelji Srđan i Divna a poznato je da se njegova majka zove Dijana.

Za nekoga ko ne prati sport ovo i nije neki veliki propust ali obzirom da je Novak ponos cijele nacije i o njemu se stalno piše i sve se manje više zna, njen odogovor je mnoge iznenadio. Inače kada je u pitanju njen odnos sa preminulim Lazanskim, ona ga nije ni imala jer je on nikada nije ni priznao kao svoje dijete mada oni koji su ovog novinara poznavali iz mlađih dana kažu da jeste bio u vezi sa Teodorinom majkom i da je lako moguće da mu je ona kćerka.