OVA NAŠA PEVAČICA JE OD JEDNE PESME ZARADILA ZA 3 KUĆE! – Povukla se iz javnosti, pa otkrila MISTERIJU HITA od kog se obogatila (foto)

0

Vjerovatno ste i vi čuli za pjesmu Ala bi se šikicala koju izvodi pjevačica Snežana Jovanović a koja je prije nekoliko decenija bila apsolutni hit ne samo u Srbiji nego u cijeloj regiji a i danas je obavezna na svim proslavama.

Zbog nje je i sama pjevačica dobila nadimak Šikica a zahvaljujući ovom hitu ona je zaradila dovoljno novaca da kupi tri kuće. Ona je gostujući u emisiji Vikend specijal ispričala da svi misle da je refren ove pjesme pomalo bezobrazan ali u stvari on znači da bi se djevojka malo provela i nije ništa prosto u njoj.

Ona je u to vrijeme zaradila dosta novaca a kako je rekla nisu ga iznosili u džakovima ali ga je bilo puno posebno kada je pjevala na magistrali. Ona je tada nastupala sa velikim imenima estradne scene poput Šabana Šaulića, Šemse Suljaković i Vide Pavlović a u to vrijeme je najbolje radila kafana Čerga u kojoj nikada nije bilo slobodnog mjesta i u kojoj je ona redovno nastupala.

Kako kaže pjevačica tu se dešavalo svašta bilo je i tuča a jednom je došlo i do suda jer je momak koji je učestvovao u tuči izgubio oko pa su svi morali da daju izjave. Snežana je rekla da u to vrijeme nije bilo rivalstva između pjevača jer su svi dobro radili a na magistrali su bili restorani jedan do drugog. Ona je ispričala čak i da joj je jdean inspektor zabranio da pjeva svoj najveći hit i da su svi mediji pisali o tome što je dodatno proslavilo.