Trenutno Vijesti

OVA MAJKA JE GENIJE! POKAZALA 1 BIZARAN TRIK I KUPATILO MI SADA BLISTA: “Nema mučenja, a potrebne su vam OVE DVIJE STVARI”

Svaka domaćica zna koliko je truda i rada potrebno uložiti da bi kuća u kojoj živite bila čista i uredna. Mnogi ovaj vid posla ne uzimaju za ozbiljno i tek kada dođu u situaciju da ga sami obavljaju shvate koliko je vremena potrebno da bi se obavili osnovni kućni poslovi.

Jedna od prostorija u domu koja j zahtijeva besprijekornu čistoću je kupatilo koje je i najveći izvor zaraze ukoliko se ne održava kako treba a svi koji su ga čistili znaju da je to prlično težak posao jer se zbog vlage jako često znaju pojaviti i gljivice i plijesan koje je jakao teško ukloniti. Na svu sreću na društvenim mrežama postoje stranice koje služe da bi njihovi korisnici razmjenjivali savjete a jedna od njih je i Mame koje čiste (Mums Who Clean) i jedna objava koju je postavila korisnica je mnogima olakšala život.

Ova žena je napisala da je otkrila način kako da riješi problem koji svi imaju i to samo za nekoliko miinuta i jako malo truda. Ona je rekla da je pomiješala sodu bikarbonu i izbjeljivač i uspjela da lako i jednostavno očisti pločice. Iako je preporuka da se sa izbjeljivačem ne treba miješati druga hemijska supstanca, njeno miješanje sa sodom bikarbonom nije opasno.

Ona je napisala da ih je pomiješala tako da je dobila gustu pastu koju je četkicom za zube nanijela na prljava mjesta i tako je riješila problem. Druge majke su je nazvale herojem i spasiteljem a objava je dobila u vrlo kratkom roku preko hiljadu lajkova.

Oglasi – Advertisement