OVA FOLK PJEVAČICA JE VELIKA PRIJATELJICA PORODICE ĐOKOVIĆ- Bila je uz njih u njihovim najtežim trenucima- JEDNOSTAVNO SE OBOŽAVAJU (FOTO)

0

Za porodicu Đoković se može reći da je jedna od najpoznatijih i najmoćnijih u Srbiji, pogotovo kada je u pitanju sport. O njima je već dosta toga poznato, ali izgleda da najmanje informacija ima oko DIjane Đoković, pored toga što je ona svojim momcima najveći oslonac.

Ona se rodila u Beogradu prije 57 godina, dok je već od svoje rane mladosti posvetila sve svome suprugu i svojim sinovima koje ona ima troje, Novak, Marko i Đorđe, a i jednom je prilikom ona tokom razgovora oko vaspitanja djece rekla da je ona bila najviše uticajna na to da njeni sinovi ostanu na zemlji i da ih je učila kako će kanalisati svoje emocije.

Novak je već dugo vremena na svjetskom tronu što se tiče tenisa, a njena druga dva sina, koji se zovu Marko i Đorđe su našli svoje puteve, pa i ona i njen suprug mogu uživati u životu, te blagostanju.

Put do svega toga što su uspjeli je za njih bio veoma težak i ona je rekla kako je u tome naučila ko su joj pravi prijatelji i da zbog toga ona u današnje vrijeme ima malo ljudi, ali na koje može računati.

Veoma dobra prijateljica Dijane je inače Ana Bekuta pa isto tako i nije bilo čudno to što je Dijana bila na proslavi rođendana prije par godina od pjevačice, dok je Ana omiljena pjevačica u porodici Đoković, te korsiti sve prilike kako bi učestvovala porodica na nastupima od Bekute, dok su Dijana i Srđan ušli u novu godinu jednom uz Anine pjesme.