OVA djevojka je raspametila ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Bila k’o trut, a onda doživjela nevjerovatnu transformaciju od 56 KILA: KARLEUŠA PALA SA STOLICE KAD JE VIDJELA (FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

OVA djevojka je raspametila ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Bila k’o trut, a onda doživjela nevjerovatnu transformaciju od 56 KILA: KARLEUŠA PALA SA STOLICE KAD JE VIDJELA (FOTO)

Najgledaniji muzički program u cijelom regionu, koji je u stvari takmičenje mladih i javnosti nepoznatih pjevača je Zvezde Granda koji se prikazuje već 14 godina a koji je prvobitno bio zamišljen kao audicija za Grand produkciju da bi se pronašli novi talenti i ulagalo u njihovu karijeru.

Zvezde Granda su postale puno više od toga i sada milioni gledalaca jedva čekaju da počne nova sezona i da bodre svoje miljenike. Ono što daje posebnu čar ovom takmičenju je i žiri u kojem godinama sjede velike zvijezde a neponovljiv tandem čine Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Članovi žirija su ujedno i mentori takmičarima tako da imaju pune ruke posla.

Mnogi zamjeraju žiriju da znaju biti brutalni sa svojim komentarima a tu se opet najviše ističe Jelena koja nema milosti i ne zna neke stvari reći na lijep način pa vrlo često povrijedi osjećaje takmičara koje kritikuje. Njoj posebno smeta kada je neko od takmičara debeo odnosno kada ima višak kilograma tako da je takmičarka Krstinja Todorović zbog svog izgleda vrlo često bila Jelenina meta.

Ipak, Krstinja je odlučila da prihvati kritiku i posluša savjete kada je njen izgled u pitanju i krenula je na strogu dijetu i u vrlo kratkom vremenu je izgubila čak 56 kila. Pored dijete Krstinja je išla i na operaciju želuca a imala je i teške fizičke treninge, a njeni rezultati su nevjerovatni. Žiri a i publika nisu mogli sebi doći kada se Krstinja pojavila na sceni i bili su oduševljeni njenim izgledom. Pogledajte kakva je sada ona ljepotica.

Oglasi – Advertisement