OVA BOMBA JE SUPRUGA DRAGANA BJELOGRLIĆA: U petoj deceniji izgleda fantastično, MUŠKARCI SE PREZNOJE KAD JE VIDE!

0

Ukoliko ste gledali neke od poznatih domaćih filmova, sigurno znate ko je Dragan Bjelogrlić. On važi svakako za jednog od najboljih, najuspešnijih i najtalentovanijih glumaca svoje generacije. Mi vam danas donosimo nešto što je privuklo veliku medijsku pažnju, a to je izgled njegove suprugu, koja neodoljivo podseća na Moniku Beluči. Ispod teksta ćete videti nju na fotografijama i uveriti se kakvu lepoticu ima čuveni Srpski glumac.

Pre svega, Dragan Bjelogrlić Bjela je srpski glumac, producent, scenarista i reditelj. Mnogi ga smatraju „srpskim Robertom Redfordom“ i važi za jednog od deset najmoćnijih ljudi srpske kulture. Rođen je 10. oktobra 1963. godine u Opovu. Živi i radi u Beogradu. Bjelogrlić je 1984. godine iz drugog pokušaja upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Pet godina kasnije je diplomirao.

Glumac ne voli da meša privatni i profesionalni život, pa svoj brak i porodicu čuva od očiju javnosti. Najviše se ponosi svojom decom i smatra da je to zasluga njegove supruge. 19. jula 1996. godine su dobili ćerku Miu, a 30. aprila 2000. godine su postali roditelji dečaka koga su nazvali Aleksej. Mia liči na majku i studirala je na Fakultetu političkih nauka, dok je Aleksej isti otac i bavi se fudbalom.

Našem proslavljenom glumcu mnogi zavide na supruzi koja i dalje izgleda veoma atraktivno, što i ne čudi s obzirom na to da se nekada bavila modelingom. Inače, Maja je studirala engleski jezik i književnost, ubrzo nakon udaje stavila je tačku na manekensku karijeru, pa je neko vreme radila kao prevodilac.