OTVORIO VRATA KUĆE KOJA JE BILA NAPUŠTENA PREKO 30 GODINA: Kada je ušao unutra, ostao je zaprepašten. Ovo sigurno nije očekivao da će naći. (FOTO+VIDEO)

0

Misteriozna stara i napuštena mesta su često teme nekih trilera i horor filmova. Zaista postoji nešto čudno unutar čoveka pa ima potrebu da se pita ili u još gorem slučaju istraži tako nešto. Isto tako, poznato je da uživamo slušati strašne priče, iako se možda bojimo.

Danas vam donosimo priču koja nije strašna, ali je pomalo čudna. Naime u kanadskoj provinciji Ontario jedan čovek je poželio da svojim fotoaparatom zabilježi detalje iz kuće za koju je znao da je napuštena 30 godina. S obzirom da tu niko nije živio oko 30 godina da se iznutra sve raspalo, jer je sa vana izgledala kao da će se svakog trenutka srušiti.

Spremio je svoj fotoaparat u nadi da fotografiše ostatke onoga što se nadao da će pronaći u njoj. Nadao se daće pronaći tragove porodičnog života iz prošlosti. Konačno je krenuo unutra. Sve vreme se plašio da se ne sruši nešto na njega, ali kada je otvorio vrata nije mogao da veruje šta je video.

Ostao je zatečen. To je bio potpuni povratak u prošlost, je sav nameštaj i sve stvari u kući su bili netaknuti. Unutrašnjos kuće je izgledala kao da je neko upravo izašao u kratku šetnju i ostavio otključana vrata. Stvari su bile itekako dobro očuvane i izgledale su kao da će svakog treba ta porodica doći i useliti ponovo. On je sve slikao i napravio kratki video film koji je poslije preveden kao što vidite ispod teksta na sve jezike. Ova priča je toliko zanimljiva da je zainteresovala ljude široim svijeta.