OTVORILI SU ŠAHT U NOVOM SADU I USLEDIO JE ŠOK: Muškarac se od prizora odmah onesvestio, ovo nikome ne bi palo na pamet FOTO

0

Da smo dotakli dno jednog društva dokazuje i današnja priča koja se desila u Srbiji. Naime u pitanju je stvar koja je neizostavna za jedan grad, a to je gradska kanalizacija. Ovo što ćete pročitati sigurno ne možete zamisliti u jednoj državi koja ima bolje uređen sistem i samo društvo, kao što su recimo Skandinavske države. 

Naime JKP Vodovod i kanalizacija na pitanje šta građani Novosađani bacaju u kanalizaciju je odgovorio dosta obeshrabreno rekavši da ne možemo ni zamisliti šta se sve tu može naći, te da je zaista strašno. Mnogi smatraju da je upravo ovo jedan od gorih i težih poslova koji čovek može da radi, te onoga trenutka kada bacamo nešto u kanalizaciju treba da se setimo kako je onima koji će to morati čistiti. Verovatno bi onda i bilo čišće.

U skorije vreme su bili snimci kako rekom Dunavom plutaju mrtve krave, veš mašine, cela školjka od starog zastavinog stojadina i mnoge druge stvari koje zdravorazumski ne bi mislili da možemo videti na takvom mestu.

Iz JKP Vodovoda i kanalizacije su rekli da ljudi bacaju stvari svoje lične higijene koje su u stanju da začepe i zaguše komplet pumpe. Tu su se nalazila motorna ulja, antfriz, razređivači, boje, ostaci hrane i slično. Najbizarnije je na primer što neko baci ljusku od jaja u WC šolju, što je naravno van svake pameti.

Za ovaj posao je svakako potrebno imati jak želudac. Jedne prilike su vodili i snimatelja lokalne televizije na teren kako bi snimio njihov jedan dan na poslu, te šta sve nađu i izvlače. Taj snimatelj se u jednom trenutku onesvestio, rekli su uposleni ovog komunalnog preduzeća. Kažu da je definitivno pronalazak neaktivirane ručne bombe kašikare bio vrhunac svega.