OTVORILA KUTIJU I ŠOKIRALA SE: Novosađanka kupila “išlere”, a ono što je pronašla u njima zgadiće vam život (FOTO)

0
184

Zamislite scenu,jede vam se slatko,otvarate sa užitkom kutiju omiljenog slatkiša i onda šok. E to se desilo jednoj ženi iz Novog Sada koja je na društvenim mrežama objavila fotografije “Svislajon” išlera koje je kupila u jednom marketu u Novom Sadu.

A što je to objavila? Nije samo fotografija poslastice nego je fokus na detalju koji ne pripada keksu.Fotografija popularne poslastice, “išlera sa eurokremom” izazvala je pravu “buru” komentara na društvenim mrežama, ali ne zbog keksa ili firme nego zbog neplaniranog i neželjenog dodatka: zbog presovane bube i to ni manje ni više nego buba švabe,piše NS uživo.

Vjerovatno se tada najprije javi gađenje a onda se javlja bijes ,ljutnja na prodavnicu, ljutnja na proizvođača ali je važno ne ostaviti situaciju tako.

Svakako je jedan od načina i ovo što je urađeno, postavljanje fotografije i statusa na društvene mreže ali bi trebalo konfrontirati i prodavnicu i proizvođača.

A prije svega treba to prijaviti inspekcijama,sanitarnoj najprije pa i poljoprivrednoj inspekciji. Zato je potrebno imati valjane dokaze kao što je ambalaža sa bar kodom, pa onda račun na kojem je jasno označen datum kupovine i proizvod, treba sve to fotografisati i proslijediti inspekcijama,elektronski. Pogledajte išler koji je zatekla u pakovanju:

Šta da radite ako kojim slučajem naletite na ovakav “propust”?