Svi znamo da su biznismen Milan Popovič i Igor Kojić godinama u lošim odnosima i to nije tajna. Oni su obojica bivše partneri hrvatske popularne pjevačice. Po svemu sudeći, odlučili su da stave tačku na taj odnos i da izglade probleme.

Kako se piše, njih dvojica su se nedavno sreli na Kojićevom rođendanu, gdje je Milan sa sinom Aleksandrom bio počasni gost, a nakon toa su se zapratili na društvenoj mreži Insstagram.


Samo nekoliko dana prije sklapanja internet prijateljstva, Milan je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je putokazni znak s natpisom „Popovići-Kojići“.

– Zima se bliži – napisao je Popović u sklopu objave, a samo nekoliko dana prije toga i Igor je ispod svoje posljednje objavljene fotografije napisao istu rečenicu, što je većina protumačila kao prijetnju Vučkovićevoj.

 

Kako izvor blizak Kojiću tvrdi, navodno,  zakopavanje ratnih sjekira s nekadašnjim suparnikom došlo je spontano, a povezali su ih zajednički prijatelji.

– Nakon što se i zvanično razveo od Severine, Igor je stupio putem zajedničkih prijatelja u kontakt s Milanom. Neko vreme su preko prijatelja razmenjivali informacije povodom Severininih postupaka koje su smatrali lošim i malo-pomalo su postajali sve bliži. Kasnije su u kontakt stupili telefonom, a nakon toga su se i videli. Shvatili su da su zajedno jači i da treba da se drže iste, negativne priče o Severini kad god dođu u situaciju da ona od sebe pravi žrtvu. Jedan drugom su dali sve potrebne informacije koje mogu da im znače u sukobu s bivšom – otkrio  je ovaj dobro obavješteni i upućeni izvor.