Zana Nimani, prva i najomiljenija pjevačica grupe “Zana”, ostavila je neizbrisiv trag na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije. Unatoč golemoj popularnosti, njezino iznenadno povlačenje iz javnosti i dalje je obavijeno velom tajne, zbunjujući i njezine obožavatelje i glazbene kritičare. Godina 1980. pokazala se ključnim trenutkom u Zaninoj karijeri, jer se pridružila bendu koji je dijelio njeno ime. U to je vrijeme objavljena hit pjesma “Dodirni mi kolena”, koja je Zanu odmah vinula u regionalnu zvijezdu. Ova je pjesma od tada postala bezvremenski klasik, koji se i danas često pušta na koncertima, zabavama i radio postajama. Tekst za ovu pjesmu napisala je Marina Tucaković, već cijenjena kantautorica u regiji.

U Studiju 6 Radio Beograda Marina Tucaković se prvi put susrela sa Zanom. Iako je Zana bila punašna, ljepota joj se nije mogla poreći, a ono što je Marinu posebno oduševilo je njezin nevjerojatno snažan glas. Marina i Zana tada su zajedno radile na oblikovanju pjevačičine javne ličnosti, no brzo se pokazalo da je primarni cilj bio osvojiti Zaninu publiku svojim glasom i neodoljivim šarmom. Marina Tucaković, koja je napisala “Dodirni mi kolena”, napisala je i druge top liste za grupu “Zana”, poput ““Majstor za poljupce” i “Jabuke i vino”, koje su postale klasici. Njihovo se partnerstvo nastavilo i nakon ovih početnih trijumfa, dodatno učvršćujući slavu Zane i benda “Zana”.

Godine 1985. Zana Nimani, koji je već bio poznat kao frontmen, donio je odvažnu odluku da napusti bend i krene u solo karijeru, ostavivši neizbrisiv dojam u glazbenom svijetu. Njezina glazba i osebujni glas ostali su utjecajni kroz stoljeća, ostavljajući trajan dojam na pojedince u cijelom području. Nakon što je njezin inicijalni solo album “Noćas pjevam samo tebi” pozitivno dočekan, Zana se povukla iz javnosti, ostavivši svoje obožavatelje da razmišljaju o razlogu njezina izostanka. Nakon što se udala za Đorđa Šiškina, Zana je 1991. postala majka Tea. No, nedugo nakon poroda napravila je iznenađujući izbor: napustila je matičnu Srbiju i preselila se u Kanadu. Ta je odluka označila prekretnicu u njezinom životu jer se oprostila i od domovine i od glazbene karijere, krenuvši u novo poglavlje na drugom kraju zemaljske kugle.