OTKRIVENO KO JE PRETIO JOVANI JEREMIĆ! Oglasilo se tužilaštvo, evo koja kazna sledi počiniocu

0

U današnjem članku donosimo Vam neke nove detalje vezane za poznatu srpsku voditeljku i novinarku Jovanu Jeremić. Verovatno ste već do sada imali priliku da pročitate ili čujete vesti o pretećim porukama koje je danima primala poznata srpska voditeljka Jovana Jeremić. Kako smo saznali od voditeljke, proživela je ogromne stresove s obzirom da poruke su bile jako opasnog sadržaja.

Ovaj put pišemo o novom epilogu koji je ovaj slučaj dobio. Naime, zahvaljujući brzoj reakciji policije te nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu otkriven je identitet osobe koja je upućivala poznatoj voditeljki i novinarki preteće poruke te se predstavljala kao član klana Velje Belivuka. U pritvor je priveden muškarac osumnjičen za ovo krivično delo, inicijala S.M., te mu je određeno zadržavanje u pritvoru u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saznali su mediji.

Ovaj muškarac trenutno ostaje misterija za medije, odnosno nemamo njegov tačan identitet, ali verujemo da će se uskoro saznati ko je on zapravo i zašto je to radio. Ono što ćemo da saznamo malo kasnije jeste kakva će biti dalja kazna za počinioca, s obzirom da pretnja za život, verbalna ili neverbalna, uistinu nije mala stvar. Pored toga Jovana je preživela traumu te osoba odgovorna za to mora da odgovara na svaki mogući način. Možda će nakon ovog svega Jovana malo da kontroliše svoje ponašanje kao i izjave koje je do sada bez dlake na jeziku iznosila javno, jer očigledno da to stigne do nekoga kome i ne odgovara, te naiđe na ovakvu reakciju kao što je ova sa pretećim porukama.