OTKRIVENO DO KRAJA- DIJANA ĐOKOVIĆ JE NJEMU RODILA SINA- I to prije braka sa Srđanom (FOTO)

0

Novak Đoković je jedan od najvećih sportista trenutno na svetu. Zbog te činjenice njegov privatni život je na meti svakodnevog pisanja u medijama. Njegova supruga Jelena, majka Dijana i braća definitivno nalaze svoje mesto u medijima. Roditelji Novaka Đokoviča Dijana i Srđan su u skladnom braku već 35 godina. Sada se pojavila jedna stvar koju javnost do sada nije znala o njima. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Kada je u pitanju porodica Novaka Đokovića, nedavno se pisalo o tome kako njegova supruga Jelena nije baš u najboljim odnosima sa njegovom majkom, te smo saznali da je najveći razlog tome što su njih dvoje vegani i što taj stil života propagiraju svojoj deci. O njegovoj braći se malo toga zna. Novak je inače najstariji, te ima dva brata Marka i Đorđa, koji je nedavno bio u ulozi direktora Srbija opena, turnira koji je održan u Beogradu.

Naime, Dijana je kao gost u TV emisiji ”Dok spavaju anđeli” podelila neke detalje iz ranijeg perioda svoga života: „Kratko smo se zabavljali, te sam onda ostala trudna. Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, sam rekla da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Bila je to neka moja želja da rodim to dete, a sad, šta god on odluči. Nisam mogla da obavezujem nekog s kim sam nekoliko meseci bila u vezi, bilo mi je to malo previše“.

Nedugo nakon toga se udala za Srđana te su u toku svoga braka dobili tri sina. Dijana je povodom toga rekla i neke itekako privatne stvari: ”S vremena na vreme voli da se igra i da me pita: ‘Šta bi bilo da te ja nisam oženio, da li bi mi dala da vidim Novaka?’. Na to mu odgovorim s osmijehom: ‘Ko kaže da bi bio Novak’. Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bio”.