OTKRIVENI STRAŠNI DETALJI SMRTI RONALDOVE BEBE: Niko nije slutio na tragediju uoči porođaja Georgine Rodrigez, evo šta se DESILO!

0

Juče je celi svet obišla tužna i stravična vest da je jedan od najboljih i najpopularnijih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo izgubio sina. Naime, on je izdao saoštenje kako je njegova devojka Georgina Rodrigez izgubila bebu na porođaju. Celi svet je ostao zatečen zbog ovog događaja. Saznajte u nastavku o čemu je tačno reč!

Kristijano Ronaldo važi za jednog od najpopularnijih i najboljih nogometaša svih vremena, pa zbog toga nije čudo što na društvenoj mreži instagram ima mnoge pratitelje. On je tim putem objavio da je jedna od beba koju je nosila njegova devojka Georgina Rodrigez nažalost preminula pri porođaju. Inače Georgina je bila trudna i nosila je blizance, sina i ćerku. Nažalost sin nije uspio da preživi.

Kako saznajemo, sama trudnoća je protekla bez ikakvih problema, a njih dvoje su još u oktobru najavili da Georgina nosi blizance, te nisu krili svoju veliku sreću zbog toga. Ronalno već ima četvero dece, te je ova devojčica peto po redu. Poznato je da je Ronaldo pomoću surogat majki ranije dobio svog najstarijeg sina Kristijana Juniora, te blizance Mateja i Evu Mariju.

Georgina mu je također rodila i jednu ćerku koju su nazali Alana Martina. Ovu tužnu vest je napisao i objavio Kristijano sa velikom tugom u srcu, te podelio svetu. Rekao je da njih dvoje sada trenutno prolaze kroz najveću bol koju jedan roditelj može da doživi. Također se zahvalio i medicinskom osoblju na brizi i pažnji te i velikoj pažnji javnosti i prijatelja. Pored toga je zamolio za privatnost u ovim teškim trenucima.