OTKRIVENI NOVI POTRESNI DETALJI UBISTVA ĐOKIĆA- Lidija je pokušala da pobjegne, a UBICA JU JE OVAKO ZAUSTAVIO- Ovako je LIKVIDIRAN GORAN ĐOKIĆ (FOTO)

0

Tročlana porodica Đokić je samo par minuta poslije ponoći 27. septembra oteta i nakon toga je počinjen strašan zločin, dok je za to osumnjičen Goran Džonić koji je inače bivši vatrogasac i rođak od Đokića.

Poslije saslušanja u policiji u čitav zločin je uvukao i svoje sinove, te svoje komšije, a onda su i svi oni imali alibi, ali je njima ipak produženo par dana pritvora, dok je izvor koji je blizak istrazi otkrio i ovo:

“Tokom uviđaja su inspektori u zapaljenom “pasatu” koji je bio od Gorana Đokića pronašli jednu čahuru, pa je na mjestu gdje je bila porodica pronađeno još četiri i sa vještačenjem čahura je utvrđeno da su sve iz istog pištolja koji je imao improvizovani prigušivač”.

Istraga je zapravo ptvrdila da je Goran sa jednim metkom likv idiran, a da je poslije toga njegova kćerka Lidija pokušava pobjeći, pa je onda počinioc ispalio jedan u potiljak, a jedan u prsa, dok je izvor također i dodao:

“Sve od prvog dana su znali da je Goran Đokić koji je inače vlasnik mjenačnjie radi svoje obazrivosti nikome ne bi stao u koga on nema povjerenja pa je to znao osumnjičeni Džonić koji je pratio svaki korak ove porodice, pa je on i od Goranove majke saznao da dolazi kod nje i da će on tek naveče da krene kući”.

Pa je i tako još otkriveno da je Džonić čekao Đokića sa kanticom benzina, a ostatak ovoga teksta možete da pročitate na linku OVDJE.