OTKRIVENA VELIKA ISTINA O NJIMA: Veljko je bio Sekin TELOHRANITELJ, a onda ISPLIVALE FOTKE SA JAHTE! (FOTO)

0

Seka Aleksić je skoro dvadeset godina prisutna na javnoj i estradnoj sceni. Ona i njen muž važe za jedan od najskormniji estradni par. Ona je sa svojim mužem Veljkom u braku već petnaest godina, te njihov brak nikada nije pomenut u bilo kojem negativnom kontekstu u domaćim medijima. Oni imaju i dvoje dece, te su odselili iz grada u Staru Pazovu. 

Naime, Seka i njen partner Veljko su 2006. godine odlučili da pobegnu sa vrelog asfalta Beograda, pa su se odselili u Staru Pazovu. Mnoge kolege su osudile njihovu odluku, govoreći zašto ići na selo pored velikog grada.Međutim, oni čak ne žive ni u Pazovi, nego su pobegli iz ovog malog gradića, i napravili su pravo malo carstvo, koje izgleda kao neka vila iz španskih serija.

Ipak, mnogi se sećaju početka njihove veze još 2009. godine kada je Seka prekinula svoju vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem. Tada je magazin Hello prvi objavio fotogafije koje su nastale na crnogorskom primorju a na kojima je pevačica bila u Veljkovom društvu. Niko ga nije poznavao i bio je predstavljen u javnosti kao švajcarac srpskog porekla. Mnogi ne znaju, ali on je također bio i Sekin telohranitelj što je mnoge asociralo na popularni film u kojem su glumili Kevin Kostner i Vitni Hjuston.

Dakle, njega je Seka zaposlila kao telohranitelja to ljeto a preporuka mu je bila to što je imao uspješnu karijeru kik boksera. Mnogi novinari su je tada ispitivali da li ima nešto između njih jer su primećeni kako često sa jahtom odlaze sami na pučinu. On je uvek odgovarala diplomatski govoreći da se on zapravo nalazi u njenom ličnom obezbeđenju i da je to sve što će reći na tu temu.