OTKRIVENA TAJNA LJUBAV PRINCEZE DAJANE- Bila je zaljubljena u SLAVNOG MUZIČARA, nije znala da je GEJ- A onda je 1996. uslijedio JEDAN POZIV (FOTO)

0

Mi se danas dotičemo istorijskih ličnosti koje su na neki način uticali na ovaj svet. Naime, svi se saćaju devedesetih godina kada je pre 25 godina planetarno popularna princeza Dajana tragično izgubila svoj život. Mnogim ljudima je bila omiljeni član kraljevske porodice. Kraljevska porodica u Velikoj Britaniji je dugo poštovana i obožavana porodica ali je ova princeza po mišljenju mnogih bila drugačija od njih, pa su je zbog toga mnogi i voleli. Danas vam donosimo njenu priču. Saznajte u nastavku teksta o čemu se zapravo radi!

Dajana je rođena je 1. jula 1961. godine u Sandringamu a umrla je 31. avgusta 1997. godine u Parizu. Dajana je obavljala sve kraljičine dužnosti u inostranstvu. Sa velikim interesovanjem je praćen njen humanitarni rad zbog čega je bila izuzetno cenjena i simpatisana širom sveta. Bila je povezana sa velikim brojem humanitarnih organizacija. Klečala je dok je držala bolesnu i siromašnu decu, što niko iz kraljevske porodice nije radio pre.

Mnogima je ostala u sećanju po svom vedrom duhu i ljubavi, prkosu prema pravilima u životu i nesrećnom braku u kojem je bila sa princom Čarlsom. Poznato je i to da je taj brak od svog samog početka bio osuđen na propast. Princ Čarls je od uvek voleo drugu ženu, ali na svu sreću su dobili dva sina, Vilijama i Harija.

Godine 1985. Dajana, bila je na koncertu Live Aid na londonskom stadionu Vembli, a tada se na taj način prikupljao novac za borbu protiv gladi u Africi. Tu je bio i pjevač Džurdž Majkl koji je delio binu sa mnogim drugim poznatim muzičarima. Njega je Dajana naprosto obožavala. Više pročitajte ovde.