Trenutno Vijesti

Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA ESTRADE- Dok je umirao, pjevač Nino Rešić je dozivao Vesnu Zmijanac- Njegova kćerka NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI JER JE KRIVA ZA SVE (FOTO)

Nino Rešić je u toku devedesetih godina bio na vrhuncu svoje karijere i tada su se svi gurali da budu u njegovoj blizini. Kada je tokom dvijehiljaditih njegova popularnost počela da opada svi su se razbježali i kolege koje se do jučer nisu odvajale od njega su mu okrenule leđa. Sada je u rijalitiju Zadruga njegova kćerka Sandra Rešić progovorila o svom ocu i otkrila razlog svoje netrpeljivosti prema poznatoj pjevačici Vesni Zmijanac koja je bila u ljubavnoj vezi sa Ninom.

Sandra je rekla kako je Vesna bila najveća ljubav njenog pokojnog oca i on je bio toliko zaljubljen u nju da je zapostavio i svoju porodicu, to jest kćerku. Vesna i Nino su oboje imali prijeku narav i vrlo turbulentnu vezu pa nije bila rijetkost da se grle i ljube pred svima a da se nedugo potom posvađaju na sav glas a desilo se i da se potuku u kafani. Po cijelu noć bi pili po kafanama a onda bi ujutro došlo do svađe pa su letjele i flaše a i pepeljare.

Također su znali biti zaključani sami u stanu danima i nisu uopšte izlazili napolje a kada je Vesna izgustirala njenog oca, Sandra kaže da se jednostavno pokupila i ostavila ga. On je bio shrvan bolom zbog njenog odlaska i po čitave dane je samo pio i plakao i već tada se vidjelo da mu se bliži kraj.

On je pokušavao da se pomiri sa Vesnom, zvao je telefonom ali mu ona nikada nije odgovorila. Iako su svi znali za njihovu vezu, Vesna Ninu nije nijednom spomenula u svojoj knjizi Kad zamirišu jorgovani, što Sandru posebno boli.

Oglasi – Advertisement