Otkrivena istina o plastičnim operacijama Suzane Jovanović: Fotografija iz prošlosti to i dokazuje

0

Saša Popović i Suzana Jovanović bili su u braku više od dva desetljeća, a njihovo vjenčanje koje je održano devedesetih i dan danas ostaje u lijepom sjećanju. Iz njihove ljubavi rodila se kćerka Aleksandra, a Suzaninog sina iz prethodnog braka u svoju je obitelj primio i bivši direktor Granda koji ga je volio kao svog. Ova lijepa ljubavna priča dobila je prikladni kraj. Ona je jedina žena u showu koja je uspjela zarobiti srce mađioničara s kojim će uskoro proslaviti dvadeset i petu godišnjicu braka. Ova činjenica dovoljno govori o dubini njegovog divljenja i privrženosti supruzi.

Neslaganje Saše Popovića i Suzane pokazuje da su i najzadovoljniji i najprijatniji brakovi podložni razdorima i napetostima. Suzana Jovanović nekada je bila istaknuta javna ličnost, ali sada ona i njen suprug nastavljaju da se bore sa nedaćama, a njihova ljubav buja sa svakim novim izazovom. Na nedavno okupljanje koje su Biljana i Aco Pejović priredili u čast punoljetnosti njihove kćeri Ive, Suzana i Saša stigli su u vozilu koje je navodno koštalo 230.000 eura, što im je dodatno podiglo ionako zapažen status. Po izlasku iz automobila, Suzana je svojim upečatljivim prisustvom ostavila u čudu promatrače.

Sashina supruga odavno je poznata po svom ukusnom i skromnom odijevanju. No, njezin posljednji outfit elegancijom je nadmašio sve prethodne. Tijekom sinoćnjeg nastupa pjevačica je odjenula bijelu košulju u kombinaciji s crnim hlačama, dodavši dašak sofisticiranosti svojim netaknuto bijelim štiklama i Chanel torbom u istoj nijansi. Suzannein izgled doživio je značajne promjene tijekom godina. Nedavno je na Instagramu objavljena fotografija od prije dvadeset i devet godina koja otkriva da je Jovanović i bez plave kose bila zapanjujuće lijepa. Jedan izvanredan aspekt njezina izgleda je potpuni izostanak bilo kakvih kozmetičkih poboljšanja, što je rijetka osobina za pop ikonu, gdje su takve izmjene uobičajene.